Even voorstellen

Vanaf 1996 heb ik als (kinder-)fysiotherapeut gewerkt in het ziekenhuis en verpleeghuis in Zevenaar. Hier heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de omgang met patiënten, artsen en verplegend personeel alsmede de diverse ziektebeelden en daarmee gepaard gaande revalidatie.

Na de opleiding voor kinderfysiotherapeut wilde ik meer inzicht krijgen in de oorzaak van de klachten. Vandaar dat ik gestart ben met de opleiding Osteopathie. Zodat ik niet alleen de symptomen kan bestrijden, maar ook daadwerkelijk kan zoeken naar de achterliggende oorzaak.

In mei 2009 ben ik gestart met mijn osteopathiepraktijk in Westervoort. Ik vind het belangrijk om naar de mensen als een geheel te kijken en daarmee patiënten niet alleen te behandelen maar ook voedings- en bewegingsadviezen te geven. Hiermee kan ik mensen begeleiden in hun weg naar een zo optimaal mogelijk en klachten vrij leven.

Sinds oktober 2016 heb ik mijn praktijk gevestigd in Centrum Complementaire Gezondheidszorg De Liemers (CCG De Liemers) in Westervoort. In het CCG zijn meerdere therapeuten werkzaam waarmee ik mijn wens om samen te kunnen werken met andere therapeuten in vervulling heb kunnen laten gaan.

Ik ben getrouwd en heb twee geweldige kinderen. In mijn vrije tijd ben ik ook veel bezig met beweging en voeding. Ik houd van wandelen, doe aan Pilatus en Yoga en kook graag.

Als osteopaat ben ik geregistreerd bij de Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO).